neděle 14. prosince 2014

1. řada - 2. díl

1. řada - Merry Walrus
Díl 2. - Rockhopper 
Renzotom už chodil několik hodin po ostrově, na kterém studoval. Ještě chvíli šel, a už viděl přístav, ale co to? Byla tam pirátská loď! No, zas až tak pirátská nebyla zatím, byla jen taková rozbitá, ale dalo se tomu říkat.... PIRÁTSKÁ, protože na ní byl sloup s černou vlajkou, ale na té zatím nic nebylo. Tiše šel k lodi, byl tam žebřík, tak tam vlezl a prohlídl si ji. „Nic moc.” řekl si. Šel do podpalubí a tam bylo plno věcí na její rekonstrukci. Prohlížel si to vše. „Bude to nádherná loď.” úžasem zamumlal. Rozhodl se, že si někam zaleze a odpočine, i kdyby se piráti vrátili, tak ho odvezou někam do neznáma a to přece chtěl!
Po několika hodinách se probudil, jako by spal v kolébce. Loď se pohupovala na vlnách. V tom okamžiku uslyšel hlasy, ale kdo to byl? Vstal z místa, kde ležel, vyšel schody a nakoukl. Viděl tam červeného tučňáka, který vypadal jako opravdový pirát, vedle něj byla nějaká červený kulička. Renzotom byl překvapen.

Ten neznámý muž mluvil na tu červenou chlupatou kuličku. Podle toho, co pochopil z jejich řeči, tak se muž jmenoval Rockhopper a kulička Yarr. 
Renzotom po chvilce chtěl vidět, kam plují, tak si tam dal sud a stoupl si na něj. Viděl, že jsou na širém moři. V tom se ale sud zakymácel a Renzotom spadl na zem a sud na něj.....
Pokračování příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat